Wachtmeester der 1e klasse Remco Frijstein bevorderd tot opperwachtmeester.

Gepubliceerd door V.O.O.A. op

Op 13 oktober 2020 vond de bevordering van de wachtmeester der 1e klasse Remco Frijstein naar opperwachtmeester plaats. De toen nog wachtmeester der 1e klasse was geplaatst bij de Hoofd Kwartier-batterij op de stoel van vuurleider Sie 3 bij 41e Afdeling. Door zijn succesvolle sollicitatie eerder dit jaar zou hij binnen de Charlie batterij gaan werken als opvolgend pelotons commandant bij het E-pel. Helaas is het in deze tijd gebruikelijk dat er i.v.m. Corona geen mogelijkheid meer is voor grootschalige appèls en uitgebreide bevordering ceremonies.

Deze bevordering was dus ook in select gezelschap en georganiseerd door de Hoofd Kwartier-batterij. Gelukkig was er door de Hoofd Kwartier-batterij wel ruimte gehouden voor een kleine delegatie van de Charlie-batterij. Na het welbekende bevorderen middels het op het tenue aanbrengen van de nieuwe rangonderscheidingstekens, werden deze, zoals dat hoort, behoorlijk nat gemaakt.

Aansluitend was er de gelegenheid om de nu opperwachtmeester Frijstein te feliciteren, daarbij kwamen ook de meest originele manieren voorbij….elle bogen…voeten… In elk geval was de intentie hetzelfde als voor Corona….. Remco gefeliciteerd met jouw bevordering en welkom als opvolgend pelotons commandant bij het E-pel van de Charlie-batterij!

Categorieën: Nieuws