Op Donderdag 19 September kreeg Adjudant Paul de Regt, in een overvolle officierscantine van de Legerplaats bij Oldenbroek, zijn medaille voor 36 jaar eerlijk en trouwe dienst.

Onder de leiding van de Adjudant Raas als ceremoniemeester, was de eerste toespraak met lovende woorden, van de Overste Jelsma.

Vervolgens werden alle militairen opgesteld en was het de eer aan de commandant Vustco, Kolonel Paul Hoefsloot. In zijn toespraak ging hij oa. in op hun gemeenschappelijke verleden. Van een samenwerking bij de batterij tot de aflossing in Kosovo en momenteel ook zijnde C-Vustco en schooladjudant. Na deze mooie woorden speldde de Kolonel, Paul de gouden medaille op waarna het applaus volgde.

Als laatste wilde Paul graag zelf het woord om, anders dan gebruikelijk, zijn dienstverleden toe te lichten. Op creatieve wijze bedankte Paul met mooie woorden vanaf het begin tot het heden zijn kameraden die voor zorgden voor vriendschap en steun door zijn hele loopbaan. Na een afsluitend woord van Rene Raas was het formele deel voorbij en kon eenieder nog even gezellig napraten.

Categorie├źn: Medaille uitreiking