Rode erekoord voor adjudant Ed Kurvers

Gepubliceerd door V.O.O.A. op

Rode erekoord voor adjudant Ed Kurvers

Op 20 april 2021, werd de adjudant Ed Kurvers tijdens zijn laatste oefening voor de Vuursteunschool verrast door zijn commandant.
Uit handen van commandant Vuursteunschool ontving hij op voordracht van zijn directe commandant van de instructiegroep PzH 2000NL uit Idar Oberstein, het rode erekoord.

Adjudant Ed Kurvers heeft zich jarenlang onderscheiden in gedrag, plichtsbetrachting en buitengewone toewijding. Binnen het domein van de duitse Artillerieschule heeft hij zich in no time geliefd gemaakt binnen de overige instructiegroepen en staf van de Artillerieschule. Dit heeft er voor gezorgd dat er een intensievere samenwerking plaats vindt tussen NLD en DEU. Adjudant Ed Kurvers heeft bruggen geslagen. Mede hierdoor is de communicatie en participatie van NLD Inspektion met de Artillerieschule gedurende zijn aanwezigheid, sterk verbeterd.

Adjudant Ed Kurvers is inmiddels aan de slag gegaan op zijn volgende functie bij de 13e lichte brigade in Oirschot als adjudant operatien bij de sie G3.
De instructiegroep PzH 2000NL uit Idar Oberstein dankt de adjudant Ed Kurvers voor alles wat hij heeft gedaan en wenst hem veel succes in zijn volgende functie.

 

Categorieën: Nieuws