V.O.O.A. 45 Jaar Lustrum Lunch

Gepubliceerd door V.O.O.A. op

Beste leden,

Op 28 oktober a.s. bestaat de Vereniging Onderofficieren Artillerie 45 jaar. Daarom nodigt het bestuur u uit voor een geheel gratis verzorgde lunch op 3 kazerne locaties (KEK gebouw) namelijk; Havelte (noord), ’t Harde (midden) en Oirschot (zuid), zodat u kunt kiezen op welke locatie u dit heugelijke feit met ons wilt vieren!

Let op; deze uitnodiging geldt dit keer voor u, zonder partner.

Hopelijk is dit onze eerste activiteit na anderhalf jaar beperkende COVID maatregelen. Uiteraard houden wij de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Houdt u er dan ook rekening mee dat wijzigingen in de RIVM richtlijnen alsnog roet in het eten kunnen gooien. U zult hierover op de hoogte gehouden worden.

Een ieder dient een corona vaccinatiebewijs te overleggen en op de hoogte te zijn van de coronaregels!

De lunch wordt gehouden op:

  • Woensdag 01 december 2021 van 11:30 tot 13:30.

Bij deelname dient u zich op te geven voor vrijdag 12 november 2021. Dit doet u als volgt:

U gaat naar het kopje ‘evenementen’ en daar klikt u op uw locatie naar keuze. Hier kunt u zich vervolgens via de aanmeldknop inschrijven.

Een afvaardiging van het bestuur zal op elke locatie aanwezig zijn met een mooi presentje ter herinnering aan ons 45 jarig bestaan!

Uiteraard hebben wij als vereniging begrip voor een eventuele afmelding wanneer u onverhoopt toch verhinderd bent, nadat u zich eerder heeft aangemeld.
In dat geval kunt u zich uiterlijk voor vrijdag 19 november 2021 afmelden. Daarna zijn wij genoodzaakt om de kosten die wij hebben gemaakt bij u in rekening te brengen.

Graag zien we u op

Woensdag 01 december 2021!

Categorieën: Nieuws